Jól mutató polctartó

Jól mutató polctartó

2023-06-17 Off Írta: seditor

Elég magas összegre számíthatunk, ha kész polcot szeretnénk beszerezni a bútorüzletből, ezért az ügyes férfiak saját maguk barkácsolnak ilyen hasznos szerkezetet. Persze a munkához kellenek különféle kiegészítők, mint például a polctartó, aminek segítségével összeáll végül a kellék.

Kifejezetten elegáns darabok lelhetőek fel a butorkellekek.eu webáruház termékpalettáján, ezek a lakás bármelyik helyiségébe ideálisak. Természetesen, vannak hagyományos polctartók is, amik tökéletesen megfelelnek a garázsba, műhelyekbe, hiszen a teherbírásuk viszonylag magas. Polcra minden helyiségben szükség van, szobában, konyhában, fürdőszobában, mert rendkívül praktikus. Ennek összeállításához nagyon sokféle tartót lehet vásárolni a webshopból, nikkelezett, krómozott fémet, lemezt, de még vákuumost is.

Az SP03+MV02 átlátszó, felfúrható üveg polctartó például optimális választás fürdőszobába. Szilikon műanyag kupak és tapadókorong is tartozik hozzá, rendkívül praktikus alkatrésze lehet a tervezett állványnak.