Kapható fürdőbomba varázstáskával

Kapható fürdőbomba varázstáskával

2019-08-30 Off Írta: admin

Egy fárasztó nap után nem is vágyunk egyébre, mint kellemes fürdőt venni, ellazulni a meleg vízben, belemerülni a cseppek simogatásába, ami rendkívül idegnyugtató érzés, ha ehhez még a menta, a citromfű vagy a rózsa illata, hatóanyagai is társulnak. A kényeztetésnél főszerephez jut a fürdőbomba, ami teljesen természetes összetevőkből, mesterséges anyagok hozzáadása nélkül, kézzel kerül előállításra.

Legalábbis a dorkaszappan.hu webáruházban megvásárolható fürdőbomba pontosan ilyen, ami biztosítja a relaxációt, pihenést, kikapcsolódást. Persze nemcsak fürdéshez, hanem zuhanyozáshoz is felhasználható, mert a benne lévő tiszta alapanyagok így is pozitív hatást gyakorolnak a szervezetre. A természet kincsei ezekről a jótékony hatásokról ismerhetőek fel.

A fürdőbomba típusok szódabikarbónát is tartalmaznak, ami enyhén antiszeptikus hatású, a kellemetlen szagokkal hatékonyan száll szembe. De van benne shea vaj és olívaolaj is, ezeknek az összetevőknek az értékes zsírsavai nem engedik, hogy a bőr kiszáradjon, hanem bársonyos tapintást biztosítanak. Ahhoz, hogy megtapasztalhassa a fürdőbomba jótékony hatásait, mindenképpen ki kell próbálnia.

A kényeztető, szakértelemmel előállított, luxusminőségű fürdőbomba az élete és a tisztálkodási rutinja részévé válhat. Ne engedje el ezt a lehetőséget, mert egyáltalán nem mindegy, hogy a teste napról-napra milyen termékekkel érintkezik! A webáruház kínálatában a fürdőbomba a Tavaszi megújulás nevű óriás csomagban vásárolható meg, amihez varázstáska is tartozik.