Katonai ihletésű Eastpak hátizsák

Katonai ihletésű Eastpak hátizsák

2020-03-02 Off Írta: admin

A divatos márka kalandja 1952-ben indult útnak az USA-ban, Bostonból. Ekkor még tartós felszerelést gyártott az amerikai hadseregnek. Az Eastpak hátizsák a 70-es években a főiskolások vállán találta magát, akik ebben a harci felszerelésben kezdték el a könyveiket az egyetemen hordani.

Az iskolás gyerekek is megkedvelték azt a trendet és hamarosan az összes barátjuk is követni kezdte. A katonai stílusú Eastpak hátizsák az évtizedek során nagyon népszerű lett. Amint tudjuk, a márka annyira magabiztos a termékei minőségében, hogy 1984-ben 30 éves garanciát vezetett be a különböző modellekre, ami még ma is érvényben van.

1985-ben szintén egy korszakalkotó ötlettel álltak elő és ők voltak az elsők a divatvilágban, akik élénk színekkel látták el a már népszerű vászontáskáikat. Ez nagy slágernek bizonyult a vásárlók körében, akik akkoriban még nem voltak hozzászokva az ilyen színes termékekhez. Közvetlenül az új évezred előtt, az Eastpak hátizsák gyártója volt az első vállalat, aki kerekekkel látta el a puha utazótáskákat.

Ez egy hatalmas szándéknyilatkozat volt a részükről, ami bebizonyította, hogy vezető szerepet játszanak a táskák fejlesztésében és gyártásában. A 2004-es év mérföldkőnek számított az Eastpak hátizsák gyártójának életében, mivel ekkor kezdték meg az együttműködést az első tervezőjükkel, amit később még sok más koprodukció követett.

Walter Van Beirendonck felszállt a fedélzetre és a belga divattervező fantasztikus, szokatlan színkombinációk sorozataival látta el az Eastpak hátizsákokat, ami elősegítette a márka egyre nagyobb elismertségét. 2015-ben egy csapásra a divatvilág elitjének társaságában találták magukat és Jean Paul Gaultierrel együtt terveztek egy kollekciót.

A vállalat a weboldalán olyan tanácsokkal is szolgál a vásárlóknak, amelyek segítenek a termékek jó állapotban való tartásához. Függetlenül attól, hogy az Ön Eastpak hátizsákja bőrből, szövetből vagy vízálló anyagból készült, itt tanácsokat kaphat arra, hogyan kell megfelelően gondoznia a terméket.