Készségfejlesztő kasztanyetta katica

Készségfejlesztő kasztanyetta katica

2020-09-02 Off Írta: admin

Alapvetően a készségfejlesztő játékok csupán nem túl régen kezdték elárasztani a játékpiacot, ami feltehetőleg a különleges előnyeiknek köszönhető. Remek példa erre a katica formájában megjelenített kasztanyetta. Ugyanis ez a játék nemcsak a motorikus funkciókat képes fejleszteni, hanem a ritmusérzéket, illetve a zeneiséget is.

Továbbá erősítheti még az emlékező és alkotó készséget, a belső hallást. Ezáltal pedig a kreativitás is könnyedén szárnyakra kaphat. Természetesen az is elengedhetetlen, hogy a gyermekek jól érezzék magukat játék közben. Ez pedig a kasztanyetta használatával garantáltan adott lesz. Hiszen melyik csöppséget ne nyűgözné le azonnal egy kicsi fa katica, ami összecsattintva jellegzetes pattogó, kopogó hangokat produkál?!

Tulajdonképpen már 3 éves kortól ajánlják a játékot. Erre a megjelölésre érdemes mindig figyelmet fordítani, hiszen, ha nem passzol a játék a gyermek életkorához, gyorsan megunja. Amennyiben Ön is szem előtt tartja a készségfejlesztést, ne felejtse el beszerezni a kasztanyettát!