Kesztyűbábok sokasága várja

Kesztyűbábok sokasága várja

2019-04-09 Off Írta: admin

A bábok rendkívül sokféleképpen mozgathatóak, a legegyszerűbbek akár egy kézzel is. Erre találták ki a kesztyűbábok több típusát is, mint például a nyuszi figurás darabokat. A gyerekek kimondottan imádják az aranyos tapsifüles történeteit, így ha kéznél van egy ilyen báb, a felhőtlen szórakozás és a kicsik boldog, felszabadult kacagása is biztosított.

Nyilván vannak olyan ügyes kezű anyukák, apukák, akik képesek elkészíteni a kesztyűbábok valamelyik típusát, mások viszont megveszik a kicsinyeiknek, illetve azok szórakoztatására ezt a terméket. Most Ön is megvásárolhatja azt a modellt, amelyik a legjobban megtetszik, ugyanis a babuart.hu webáruházban a kesztyűbábok tömkelegét találja, amelyek mind eladásra készültek.

Fellelhető itt a Malackák, a Baromfiudvar, a Ravaszdiék, Békák, Kisegerek, Katicák, a Bari család, Macik a málnásban, Kacsák a tavon, Sünik az avarban szereplői. Természetesen a kesztyűbábok ezen listája egyáltalán nem teljes, az egész felhozatal megtekinthető a webáruház honlapján. Nagyon aranyos kis történet eljátszására nyújt lehetőséget például a Három kiskutya kesztyűbáb.

Csodálatos érzés a szülőknek, amikor a gyermekük folytatja a megkezdett történetet, használva a végtelen fantáziáját. Ilyenkor nem győznek csodálkozni, hogy mennyit fejlődött a kicsi az utóbbi időben. A webáruházban megvehető kesztyűbábok alapanyaga mikropolár, plüss, tehát nagyon kellemes tapintású termékekről beszélünk.

40 fokon kézzel moshatóak, de nem szabad klóros vegyszert alkalmazni és a folttisztító használata sem ajánlott. 6 hónap garancia jár a termékekre és megrendelés esetén 4-7 munkanap alatt megtörténik a házhozszállítás is. Vásárolja meg már ma a kesztyűbábok egyikét vagy többet is, hogy örömet szerezhessen a gyermekének!

Főleg azok a kesztyűbábok a legaktuálisabbak most, amelyek nyuszis figurákkal vannak ellátva, hiszen közeledik a húsvét, amikor ezek a kedves kis állatok főszerepet kapnak. Ebben az időszakban a piros tojást tojó nyuszik történetei igazán menők a kicsik körében, hiszen érdeklődéssel fogadják a meséket.