Kiemelkedő teljesítményt biztosít a Grundfos Magna1

Kiemelkedő teljesítményt biztosít a Grundfos Magna1

2019-09-29 Off Írta: admin

Olyan magas teljesítménnyel rendelkező szivattyút keres, ami még az EU szabályoknak is eleget tesz? Sokan talán nem is ismerik a Grundfos Magna1 energiatakarékos szivattyúk előnyeit, ezért érdemes kicsit alaposabban tanulmányozni, hogy mit képes biztosítani.

A Grundfos Magna1 kiemelkedő teljesítményű szivattyú tökéletes megoldás lesz az olyan rendszerekbe, ahol korábban a jól ismert UPS típust használták a keringetési feladatra. Már az alapfunkciói minden alkalmazási igényt képes kielégíteni, ráadásul egyszerűen lehet telepíteni, különösebb erőfeszítések nélkül.

Alkalmazási területe kiterjed a fűtésre, hűtésre, a használati meleg vízre, valamint a hőszivattyús rendszerekre. A 9 lehetséges szivattyú beállítás, az alacsony energia felhasználás, valamint a csendes működés min-mind azt jelzik, hogy a Grundfos Magna1 igazán jó választás.

Akinek fontos a hosszú élettartam, méghozzá javítások nélkül, az már most rendelje meg a webáruházunkból! Ez a termék annyira megbízható, hogy nincs szükség külső motorvédelemre sem.