Kiváló eszköz a motoros zónaszelep

Kiváló eszköz a motoros zónaszelep

2023-06-24 Off Írta: seditor

Az egyedi műszaki megoldásoknak köszönhetően, az ingatlanok kényelme nagyban növelhető több területen. Ez kiemelten igaz a különféle hidraulikus rendszerek üzemeltetésére. Közérthetően, a folyadékok áramlásának szabályozásáról van szó, amiben a motoros zónaszelep kulcstényezőként nyilvánulhat meg. A szelepek alapvetően arra szolgálnak, hogy bizonyos járatokat elzárjanak, illetve megnyissanak.

A fűtő- és hűtőrendszerekben, a közegek áramlásától függően lehet növelni vagy éppen csökkenteni a teljesítményt. A motoros zónaszelep mindezt kézi erő alkalmazása nélkül teszi. Bár a mechanikus típusok már régóta ismertek, de az elektronika fejlődésével megnyílt az esély az automatizálás vagy éppen távoli vezérlés előtt. Az áram és a víz azonban nem barátok.

Szerencsére itt véletlenül sem fognak egymással találkozni, mert a motoros zónaszelep kívülről végzi el a nyitást és zárást, valamint csak akkor vesz fel energiát a rendszer, amikor éppen működik, ezzel költséghatékonyan üzemelve. Az evohomeshop.hu széles kínálatot vonultat fel ezen eszközökből, így könnyen megtalálható az ideális kivitel.