Kludi mosogató csaptelep a prkatikusságért

Kludi mosogató csaptelep a prkatikusságért

2020-01-21 Off Írta: admin

A konyha sok család életében forgalmas hely, rengeteg nő több órát is eltölt benne a finomabbnál finomabb ételek elkészítésével. Fontos, hogy megfelelő eszközökkel legyen felszerelve, ebben az aspektusban a Kludi mosogató csaptelep segítheti és az idetartozó típusok még inkább a könnyebb elmosást, tisztás folyamatát szolgálják.

A Bingo Star néven ismert mosogatócsap egykaros, magasan ívelt, leemelhető kifolyócsőnél megfigyelhető a sokak által kedvelt nagy tér a csap és a mosdókagyló között. Sok esetben előnynek számít. Remekül passzol napjaink modern konyhaszigetéhez, hiszen a kivitelezése az aktív életstílust szimbolizálja. Kerámia vezérlőegységet tartalmaz, állítható hőfokkorlátozóval.

A Kludi mosogató csaptelep másik verziója az Adlon név alatt fut. Jellegzetessége a pontosan, nagy gonddal megmunkált részletek, a kifolyók, amelyek 6 élű fazetta csiszolásúak és a kereszt formájú fogantyúk. A mai modern technológia és a nosztalgia ötvöződik benne. A Kludi mosogató csaptelep sok különleges vonást foglal magába.