Kombi kiságy a hely praktikus kihasználására

Kombi kiságy a hely praktikus kihasználására

2019-04-10 Off Írta: admin

Sok esetben problémát jelent, hogy hová kerüljenek majd az új családtag dolgai. Hiszen a fekhelyet általában a szülői szobába helyezik el, de még egy kisszekrény már nem biztos, hogy befér. Márpedig, ha a ruhák, pelusok, törlőkendők és egyéb babaápoló termékek másik helyiségben találhatóak, akkor az nagyon kényelmetlen lehet.

Erre kínál megoldást a kombi kiságy, ami egy pelenkázót is magába foglal, alatta néhány polccal és fiókkal. Ezen bútordarab tervezésekor egyértelműen a maximális helykihasználást tartották szem előtt a szakemberek, tehát mindenkinek jó alternatívát kínál, aki nem akarja zsúfolttá tenni a hálót és annak is, aki akkor sem tudna még valamit ide betuszkolni, ha nagyon szeretné.

Természetesen a kombi kiságy a gyerekszobában is jól mutat, amit a praktikus kialakításával szintén segít esztétikusabbá és szellősebbé tenni. Hiszen a pici saját kuckóját sem érdemes telezsúfolni mindenféle bútorral, mert az csak csökkenti a komfortérzetet és sokáig nem is lesz szükség egyébre, mint amit a kombi kiságy is tud biztosítani, vagyis fekhelyre és egy pelenkázó asztalra.