Közelgő események itt: Nagyvárad- lássuk melyek azok!

Közelgő események itt: Nagyvárad- lássuk melyek azok!

2023-03-29 Off Írta: seditor

Egy nagyobb városban mindig vannak olyan kulturális események, amelyek sok embert vonzanak, így Nagyváradon is. Közelgő események itt: Nagyvárad listáján a Szent László Napok az egyik, aminek szervezési feladatait a Szent László Egyesület látja el. Önkéntes alapon történik a fesztivál rendezvényeinek és programjainak szervezése, már a kezdetektől fogva és ingyenesen látogatható a programok 98%-a.

Ezeknek az alkalmaknak a küldetése a hagyományaink megőrzése és ápolása, a polgári értékek népszerűsítése. Közelgő események itt: Nagyvárad sorában ez a rendezvény a másik lényeges küldetése egy olyan márka építése a nagyváradi vár és Szent László alakja köré, ami felhasználható a város turizmusában.

A rendezvénysorozat hozzájárul a magyar identitás presztízsének növeléséhez. Sok magyarországi vendég és látogató érkezik minden évben a Szent László Napokra. Közelgő események itt: Nagyvárad további programjairól bővebben olvashatunk a nagyvárad.hu weboldalon. Böngésszen és látogassa meg ezt az elragadó várost!