Laminálógép és hozzávaló fólia egy helyen

Laminálógép és hozzávaló fólia egy helyen

2019-05-16 Off Írta: admin

A laminálás remek megoldás olyan dokumentumok és iratok esetében, aminek tartást kell adni, valamint megvédi azt az ázástól, rongálódástól. Laminálógép szükséges az oklevelek, szakmunkák, projektek, tenderfüzetek fóliázására, vagy olyan névvel ellátott azonosító és szervezői kártyákhoz, amiket a tulajdonos a nyakába akasztva vagy mellkasára csíptetve viselhet.

A laminálógép nagyon jó áron szerezhető be webáruházunkból. Kezelése roppant egyszerű, hiszen a gombok mutatják, hogy mit kell megnyomni rajta. Ha védőfóliát szeretne vásárolni, azt is könnyedén megtalálja nálunk. Vannak sima és fényes változatok, így ezek elősegítik, hogy mindig dekoratív legyen a laminált irat kinézete.

A választás előtt érdemes megnézni, hogy erősebb és keményebb, vagy inkább vékonyabb és hajlíthatóbb fóliával működik a laminálógép. Ugyanis különböző iratokhoz különféle keménység használata javasolt. Webshopunk egyéb hasznos irodai eszközöket is értékesít, az egyszerű papírragasztóktól kezdve, a golyóstollakon át a fénymásolópapírig mindent.

Egy laminálógép remek megoldás a nyomtatott fotók tartóssá tételére is, így érdemes alkalmi használatra ideális készüléket rendelnie. Ez ugyanúgy elakadás-mentes, mint a nagyobb, szakmai célra tervezett változatok. Léteznek olyan változatok, amelyek érzékelik, ha már nem használják, így 30 perc után automatikusan kikapcsolnak.

Az oldalunkon részletes termékleírás és a megadott paraméterek alapján könnyen tud majd dönteni valamelyik típus mellett. A rendelés sem nehéz, hiszen az otthona kényelméből, bármikor leadhatja a kiszemelt termékekkel teli listáját, mi pedig rövid időn belül elkészítjük eljuttatjuk Önhöz.