Lámpával kombinált elektromos diffúzor

Lámpával kombinált elektromos diffúzor

2022-02-02 Off Írta: seditor

A növényi alapanyagokból lepárlással készült illóolajokat sokan szívesen használják. Mivel ezek ára valamennyivel magasabb, mint a szintetikus alapanyagokból készült változatoké.

Aki a hatását is szeretne érezni, az természetes illatot csepegtet az elektromos diffúzor tartályába. Attól függően, hogy milyen típusú ez az eszköz, például automatikus időzítővel rendelkezik vagy tetszés szerint állítható be a fújás gyakoriságának ideje.

Némelyik elektromos diffúzor lámpával együtt készül, így maximális a hatás. A kellemes hangulatvilágítás mellett, a szobában egyenletes illat is van. A hagyományos mécses variációnál, amikor meggyújtjuk a gyertyát, nagyon intenzív az illat, de rövid idő múlva az illat ereje csökken. Ha pedig elpárolog a víz, kellemetlen égett szag érezhető.

Az elektromos diffúzor setében ez nem fordul elő, mivel ilyen esetben automatikusan kikapcsol. A diffúzor mellé tisztítószer is kapható, ami segít a karbantartásban és abban az esetben is, ha eltérő illatú olajokat szeretnénk használni.