LED szalag vezérlő a kényelmes alkalmazáshoz

LED szalag vezérlő a kényelmes alkalmazáshoz

2019-04-16 Off Írta: admin

LED által teremteni meleg és kellemes hangulatot egy teremben nemcsak nagyon ötletes dolog, hanem okos is. A LED szalag vezérlő segítségével pedig mindez még nagyon kényelmes is, hiszen nem kell állandóan ki-bekapcsolgatni.

Ezzel az eszközzel egyszerűen, gombnyomásra lehet szabályozni a fényerőt. A különféle felhasználási területek sajátosságaihoz igazodva, manapság már léteznek falra szerelhető, potméteres, infrás és rádiós távirányítóval vezérelt típusok is. A LED szalag vezérlő többféle kivitelben megvásárolható a ledmaster.hu webáruházból, így itt kaphatóak falon kívüli 4 csatornás dimmer vezérlők, LED dimmer fényerő szabályozók, távirányítók, Wifi RGB jeladók. A LED szalag vezérlő egyszerűen használható, mivel rádiófrekvenciás távirányítóval rendelkezik.

A tulajdonságai között megemlíthető a többféle effekt, a több fokozatú fényerő szabályzás, a sebességnek a növelése-csökkentése és az automatikusan mentett funkciók. A webshopban most nagyszerű akciók is vannak, ezért mindenképpen megéri innen vásárolni.