Lengyel fűkasza alkatrész a gyors javításokhoz

Lengyel fűkasza alkatrész a gyors javításokhoz

2023-08-02 Off Írta: seditor

A mezőgazdaságban a gyorsaság, de leginkább az alaposság az a feltétel, amire megéri odafigyelni. Ehhez viszont professzionális felszerelésekre van szükség, amikre a legtöbb helyzetben könnyedén számíthat bárki. A nagyobb zöldterületek karbantartására a traktorok után kapcsolható berendezések az ideálisak. De, amit használunk, az idővel kopik, romlik.

A lengyel fűkasza alkatrész cseréjére időnként igény merül fel. A berendezés 2 darab dobból felépülő rotációs fűkasza, ami kimagasló hatásfokot ér el a zöld javak vágásában. A meghajtásban ékszíjak és fogaskerekek vesznek részt, ezek a nagyobb megterhelés következtében károsodhatnak. A lengyel fűkasza alkatrész amortizációja ezért előbb-utóbb megtörténik.

Ezeken kívül, még számos olyan rész van, amikre igény merülhet fel. A ferwant.hu weboldalon biztonsági kapcsoló, behajtó tengely, csúszótalp, csapágyház, porvédő, hézagoló lemez, szabadon futó fej, dob és több más lengyel fűkasza alkatrész érhető el kedvező áron és kiváló minőségben. Legyenek mindig kéznél a fontos kiegészítők, ha szerelésre kerülne a sor!