Little Dutch játékok a környezetvédelem jegyében

Little Dutch játékok a környezetvédelem jegyében

2023-08-07 Off Írta: seditor

Kisgyermekeknek és óvodásoknak készült megfizethető játékszerek hatalmas választékát keresi? Akkor ne kattintson sehová, mert a webshopunkban megrendelhető összes Little Dutch játék megfelel a fentebb említett szempontoknak. A márka 2007-ben indult útjára, amikor az alapító babaszoba kiegészítőket keresett a saját kicsinyének, de nem talált semmi olyat, ami tetszett volna neki.

Ez adta az ötletet, hogy saját lámpákat kezdjen gyártani, amelyeket más babaszoba kiegészítőkkel együtt online értékesített. Mára a Little Dutch játékok és kiegészítők nemzetközileg elismert márka termékei lettek, amelyek megfelelnek az európai előírásoknak és társadalmilag felelős módon készülnek.

A gyártó folyamatosan felülvizsgálja a Little Dutch játékok előállításához felhasznált anyagok fenntarthatóságát és a beszállítókkal együttműködve, az embereket és a környezetet tiszteletben tartó termékek létrehozására törekszik. Ez abban is megnyilvánul, hogy újrahasznosított és környezetbarát anyagokat használ. A termékcsaládban nagyon sok olyan játék van, ami a Montessori módszer segítségével segíti a tanulást.

A Montessori módszer az önirányított játékon és tanuláson alapul, így a fából készült Little Dutch játékok közül jó néhány beépíthető a Montessori rendszerbe. Ezekkel a gyermek szabadon felfedezhet, mert biztosan segítenek neki a kreativitása gazdagításában és a szórakoztatásában. A fából készült szerszámosláda például tökéletes a szerepjáték és a finommotoros készségek fejlesztéséhez. A kicsi fa vonat pedig egy csodálatos Little Dutch játék, a problémamegoldáshoz és a kíváncsiság ösztönzéséhez.