Megéri eladó használt laptopot venni?

Megéri eladó használt laptopot venni?

2020-01-27 Off Írta: admin

Eme cikk címeként egy kérdést tettünk fel, amire van egy nagyon rövid válasz. Igen! Viszont érdemes kifejteni, hogy milyen kondíciók mellett lesz az eladó használt laptop vásárlása kielégítő eredményű. Pár, nem is túl bonyolult szabályt kell csak betartani és pozitív végeredmény lesz a jutalmunk.

Elsőként meg kell említeni, hogy mindenképpen nézzük meg honnan vásárolunk. Lehet, hogy kicsivel olcsóbban jutunk hozzá magánkézből, mint egy szakboltból, ám az már messze nem garantált, hogy működőképes gépet vehetünk a kezünkbe. Reklamálni persze lehet az eladó használt laptoppal kapcsolatosan, de a siker már kétséges.

Ezért megéri pár ezer forinttal többet költeni és egy szakboltot felkeresni, ahol profik által ellenőrzött, minőségi gépek találhatóak. Az eladó használt laptop mellé általában garanciát is adnak, valamint pontosan ki van listázva az összes lehetséges problémája, legyen az esztétikai vagy működési. Ráadásul keresni is jobban lehet egy ilyen helyen és persze a választék is nagyobb.