Megéri használt asztali számítógépeket vásárolni

Megéri használt asztali számítógépeket vásárolni

2021-07-30 Off Írta: seditor

A modern számítástechnikai eszközök megvásárlása komoly anyagi ráfordítást von maga után. Egy irodát több jól működő géppel felszerelni pedig egyenesen nagy befektetésnek számít. A használt asztali számítógépek remek alternatívával szolgálnak az új termékekre és sok esetben még jobb tulajdonságokkal is rendelkeznek, mint a vadonatúj eszközök.

Az ár pedig jelentősen alacsonyabb a használt gépek esetében, ami főleg akkor érzékelhető, ha nem egyetlen terméket kívánunk beszerezni. Természetesen az sem mindegy, hogy ezeket honnan vásároljuk meg. A használt asztali számítógépek nemcsak jóval olcsóbban, de garanciálisak.

Az ebyte.hu webáruház legalább 1 év garanciával szavatolja a termékeit, de a szerviz utána is az ügyfelek rendelkezésére áll. A használt asztali számítógépek esetében, a kisebb beállításból származó problémákat általában ingyen megoldják a webshop szakemberei. Az alaposan átvizsgált gépekhez bizonyos esetekben ajándék Windows szoftvert is jár, amiről tudjuk, hogy szintén nem olcsó.