Megunhatatlan autós játék a csemetéknek

Megunhatatlan autós játék a csemetéknek

2019-05-23 Off Írta: admin

Vannak olyan játékok, amelyeket soha nem lehet megunni. Egyre többre és többre van szükség, mert egy autós játék állandóan tartogat meglepetéseket, a kreatív készítőknek köszönhetően. Elég csak visszaemlékezni, hogy milyen nagy számnak számított a 90-es években a Matchbox.

Szinte minden gyereknek volt belőle valamennyi, felnőttként pedig sokan egyedi gyűjteményüket mutogatják büszkén, ami több száz kisautóból is állhat. Amennyiben eredeti darabokról van szó, egy ilyen gyűjtemény értéke igen magas lehet. Az autós játékok népszerűsége még manapság is nagyon magas szinten van. A kicsiktől a nagyokig, mindenkit lekötnek a különféle járművek miniatürizált modelljei, kiváltképp akkor, ha ezek mozgó alkatrészekkel vannak felszerelve.

A Modarri tovább és újra gondolta ezt a koncepciót, így kitaláltak egy egészen egyedi autós játékot. Mindet darabjaira lehet szedni egy műanyag imbuszkulcs és csavarok segítségével. A gyerekek igazi autószerelőknek érezhetik magukat játék közben, akik egyedi modelleket építhetnek a saját elképzeléseik alapján.

Itt még nem ér véget a történet, mert ezeket kormányozni is lehet az ujjaik által kifejtett erőhatással. Ha létezik kreatív autós játék, akkor ez mindenképp annak számít. Többféle stílust lehet megépíteni. A gyerekek fantáziájára van bízva, hogy milyen színű és fajta alkatrészeket használnak. A S-Color kínálatában megtalálható az Modarri járműveket szállító kamion is, ami plusz élményekkel teheti gazdagabbá az autós játékot. A variálható alkatrészeknek hála, nem lehet egyhamar megunni ezt a fajta autós játékot.