Melyik a legjobb sövényvágó?

Melyik a legjobb sövényvágó?

2019-05-05 Off Írta: admin

A sövényeket nem elég elültetni és hagyni nőni. Érdemes néhányszor visszavágni a hajtásokat, hogy minél dúsabbak legyenek. Hogyha ezt nem tesszük meg, akkor valószínűleg elég ritka lesz, mire teljesen megnő.

A benzines sövényvágó rendelkezik a legnagyobb teljesítménnyel az összes típus közül, ám nem mindig ezt a szempontot kell figyelembe venni, amikor kiválasztjuk. A benzines sövényvágónak ugyan nagy a teljesítménye, de a motornak köszönhetően a súlya is, ami bizonyos esetben megnehezítheti a munkát.

Akkor a hálózati villanyárammal működő változat lehet a tökéletes megoldás? Meglehet, de csak abban az esetben, hogyha mindig akad a közelben fix áramforrás.

Sokkal könnyebb, mint a benzines sövényvágó és működés közben is csendesebb, viszont a vezeték akadályt jelenthet bizonyos esetekben. Az akkus változat is kiváló választás lehet, hogyha egy mobilis eszközt keresünk. Viszont ebben az esetben figyelembe kell vennünk az akku kapacitását, mert ha lemerül, akkor a munka is véget ért. A benzines sövényvágó kiváló választás, hogyha sok munkáról van szó.