Melyik körfűrész lapra essen a választás?

Melyik körfűrész lapra essen a választás?

2019-11-13 Off Írta: admin

A különféle felületű, alakú és anyagú tárgyak csiszolása egy roppant fárasztó és időigényes munka. Szerencsére a Bosh biztosítani tudja ehhez a megfelelő eszközt. Az erre a célra kreált szerszám Debrecen városában megvásárolható az onlineszerszam.hu internetes boltban. Biztosan nem okoz csalódást a Bosch új PRR 250 ES típusú csiszolóhengere, amivel végre a zavaró készülékcserét és fáradságos kézi csiszolást el lehet felejteni. A Texoro szerszám Debrecen településén is egy kompakt, egyszerűen használható, tartós eszközt jelent, aminek különböző cserélhető feltétjei vannak.

Ehhez hozzátartozik még a nagyon erős, 250 W-os motor, amivel megannyi felületre tökéletesen megfelel ez. Aki már használta, hamar megtapasztalhatta, hogy ez egy egyedülállóan sokoldalú készülék, amelyik igényesebb munkákhoz, nagyobb projektekhez igenis elengedhetetlen. Ez a szerszám Debrecen különböző építkezéseinél azért válik be, mert a fokozatmentes fordulatszám-előválasztásnak köszönhetően mindig az adott anyaghoz és munkához lehet beállítani.

Ugye a többféle szerszám és fáradtságos manuális munkavégzés helyett, sokkal jobban beválik a speciális fejlesztésű csiszolótekercs, ami sokféle matériához alkalmazható. Ez önbeállóan felfekszik az egyenetlen felületre is. Csiszoláshoz ez, míg vágáshoz a körfűrész lap bizonyul nélkülözhetetlennek. Ha valaki különféle fafajtákkal dolgozik, akkor remek választás a Bosch TOP Precision Best for Wood körfűrész lap. Ezzel végre elérhető a halk, tiszta, gondoktól mentes és nem utolsó sorban nagyon precíz vágás.

A kellék épp úgy alkalmas hosszanti, mint keresztvágásokhoz. Sőt, ez ideális vízszintes és függőleges lapszabász- és asztali körfűrészekhez. A körfűrész lap sikere a MicroteQ anyagból készült fogaknak köszönhető. A mikrofinom szemcsézetű, különösen tömör keményfém-porból készült fogak a legjobb vágási minőséget nyújtják. A körfűrész lap azért is használható egyszerűen, még a macerásabb helyzetekben is, mert ez CleanteQ bevonattal bír. Ennek hála a maradványok feltapadása többet nem okoz problémát. Ez azért is jó, mert a lap védve van a rozsdásodástól, illetve nem fog munka közben felhevülni.