Meseszép gyerek tricikli ajándékba

Meseszép gyerek tricikli ajándékba

2020-02-21 Off Írta: admin

Szeretné valami nagyszerű ajándékkal meglepni a néhány éves gyermekét? Akkor látogasson el a pindurka.hu webáruházba, ahol többek között kiváló minőségű gyerek tricikli is kapható remek áron! Ez a járgány egészen biztosan le fogja venni a lábáról, hiszen egy meseszép elektromos háromkerekűről van szó, amit nem pedállal vagy lábbal kell hajtani, hanem egy gomb lenyomásával lehet vezérelni.

A gyerek tricikli így már szinte a valódi vezetés élményét tudja megadni számára, arról nem is beszélve, hogy ezzel még a hosszabb utakon sem fog elfáradni, illetve jóval nagyobb sebességet is meg tud tapasztalni, mint egy hagyományos, pedálos vagy lábbal hajtós modellen.

Persze nem kell veszélyes magasságokra gondolni, amikor a gyerek tricikli végsebességéről van szó, de ahhoz mindenképpen elég lesz, hogy a kicsik azt érezhessék, valósággal suhannak.

Az igazság az, hogy gyors léptekben utol fogja tudni érni akkor is, ha teljes gőzzel megy előre a lurkó, így közbe tud avatkozni, ha bármi gondja lenne. Tehát a gyerek tricikli egyáltalán nem felelőtlen, veszélyes ajándék, így nem kell extrém módon féltenie a szeme fényét.

Persze azért nem árt az óvatosság és eleinte a védőfelszerelés használata is előnyös lehet, illetve mindenképpen meg kell tanítani a kicsinek, hogy a gyerek tricikli soha ne guruljon le a járdáról, de még csak az átjáróra se menjen rá felnőtt felügyelet nélkül. Amennyiben megfogadják ezeket a tanácsokat és a nebuló is betartja a megbeszélt szabályokat, akkor a gyerek tricikli a kedvenc járgánya lesz.