Miért drágák a luxus kerti bútorok?

Miért drágák a luxus kerti bútorok?

2020-09-26 Off Írta: admin

Egy tökéletes, szinte paradicsomi kert kialakítása óriási költségekkel járhat és akkor még nem is ejtettünk szót a kültéri bútorokról. Tulajdonképpen sokak előtt titok, hogy a luxus kerti bútorok ára miért sokkal magasabb, mint az alacsonyabb ranggal titulált társaiké. Ahhoz, hogy ezt tökéletesen meg tudjuk érteni, muszáj részletesen megnézni egy-egy garnitúra felépítését.

A bútorpiacon azt láthatjuk, hogy horribilis összegeket kell fizetnünk egyetlen székért vagy asztalért. Nem beszélve arról, ha kültéri változatról van szó. A luxus kerti bútorok hatalmas előnye a roppant strapabíró anyag. A legtöbb felsőkategóriás termék alumínium-, esetleg favázzal, UV és csapadékálló, könnyedén tisztítható párnákkal és szivaccsal vannak felszerelve.

Feltehetően ennek a nem mindennapi anyaghasználatnak köszönhető a magas árúk is. Azonban, ha jobban belegondolunk, akkor a luxus kerti bútorokat pusztán egyszer kell megvenni és egy kis odafigyeléssel, karbantartással garantáltan hosszú ideig a szolgálatunkban állnak majd.