Mire jó a műszerolaj?

Mire jó a műszerolaj?

2022-02-24 Off Írta: seditor

Ki ne szeretné, ha a szerszámgépek és egyéb berendezések hosszú időn keresztül kifogástalanul működnének? Ezért nemcsak a gyártó, hanem Te is felelsz! Minőségi műszerolaj és tisztítóspray, illetve némi idő sokat nyom a latba. Szerelkezz fel a Hungarolube kínálatából. Ha úgy gondoltad a gépeknek, mechanikus berendezéseknek kötelességük maguktól is teljesíteni, próbáld meg Te is ugyanezt úgy, hogy nem igazán viszel be a szervezetedbe semmi hasznosat, nem törődsz a higiéniával.

A teljesítmény semmilyen szinten nem lesz hosszú távú. Gépek és szerkezetek esetében a hasznos táplálékot a műszerolaj biztosítja, így elejét veheted a korróziónak, az anyagok kopásának.

Alapvetően a kenőzsírokhoz hasonló funkciójuk van, ám a műszerolaj rendelkezik további adalékanyagokkal is, amelyek összetétele és aránya a felhasználási területtől, illetve a kívánt hatástól függ. A kenőolajokat előszeretettel használja az autóipar, a textilipar, az élelmiszer- és gyógyszeripar is, így a gyártók között is egyre nagyobb a verseny, hogy minél jobb minőségű termékekkel rukkoljanak elő. Honlapunkon többféléből is választhatsz.