Motoros bukósisak a teljes védelemért

Motoros bukósisak a teljes védelemért

2022-10-12 Off Írta: seditor

A motoros sisakok teljes arcfedők, amiket kifejezetten úgy alakítottak ki, hogy megfeleljenek a terepen való vezetés követelményeinek, valamint az aszfalton is kényelmesek legyenek. A motoros bukósisakok gyakran látott fejfedők az utakon és ezek hajlamosak valami futurisztikus űrharcos fejfedőjére hasonlítani.

A motoros bukósisakokat azok használják, akik az idejüket az ösvények és az út között 50/50 arányban osztják be. A kettős sportsisak figyelemreméltó jellemzője a hangsúlyos csúcs és a kiterjesztett arcvédő. Ezek az off-road világból származnak és arra szolgálnak, hogy a versenyzők előnyhöz jussanak. Míg a csúcsa úgy működik, hogy eltereli a szennyeződéseket, köveket és egyéb törmeléket, miközben árnyékolja a szemet.

A kibővített szemnyílás gyakran lehetővé teszi, hogy a motorosok felcsatoljanak egy szemüveget, ami segít csökkenteni a por és szennyeződés mennyiségét, ami az állkapocs alján lévő nyíláson keresztül jutna be. Ha nem motorozik napi rendszerességgel, az egyszerűbb motoros bukósisak is tökéletes választás lehet.