Motorozás közben ajánlott a gerincprotektor viselése

Motorozás közben ajánlott a gerincprotektor viselése

2023-03-16 Off Írta: seditor

Védőfelszerelés nélkül nem ajánlott motorra ülni. A bukósisak és a gerincprotektor a felszerelés egyik legfontosabb eleme, ami egy esetleges balesetkor védi a gerincet a sérülésektől.

A motoroazis.hu webáruházban számos minőségi modell áll ebben a termékkategóriában is az érdeklődők rendelkezésére, olyan gyártóktól, mint amilyen a Forcefield és a Clover. A vásárláskor érdemes magas kopás- és vágásállóságú darabot választani, de ugyancsak nem mellékes tényező a kevlár alapanyag sem. A megfelelő gerincprotektor viselete kényelmes, nem fogja akadályozni a szabad mozgást vezetés közben. Tökéletesen illeszkedik a testhez, mivel a test hőjének köszönhetően pár perc után felveszi a hát formáját. A pántok elasztikusak, egyéni méretre szabhatóan állítható be a tökéletes védelem.

A hűtésről a ventilációs lyukak gondoskodnak. A termékek mellett, fel vannak tüntetve a csak arra a típusra vonatkozó paraméterek, ezek ismeretében már könnyedén eldönthető, hogy melyik gerincprotektor a leginkább előnyös.