Napallergia elleni krém erős fényvédelemmel

Napallergia elleni krém erős fényvédelemmel

2023-07-31 Off Írta: seditor

A napallergia igen kellemetlen tünetekkel jár, és sajnos egyre több embert érint. A napallergia elleni krém hatásos szer azoknak, akik akár egy rövid napozás után is kiütésektől szenvednek. A napon való tartózkodás ugyanakkor nemcsak ilyen tüneteket produkálhat a bőrön. Ma már tudjuk, hogy a sugarak ellen minél jobb védelmet kell biztosítani, hiszen ezek leégést, foltokat, ráncokat okozhatnak hosszútávon.

A fényvédelem akár egy rövid séta előtt is fontos, hiszen ilyenkor is könnyen kipirosodhat vagy leéghet a bőr. Az Eucerin Sun Allergy napallergia elleni krém egy többfunkciós termék, mivel 50-es fényvédelemmel is rendelkezik. Senki sem szeret túl sok terméket egyszerre felvinni a bőrére.

Az Eucerin egy kiváló minőségű fényvédő allergiára hajlamos bőrre, tehát elég egyetlen krém mindkét probléma megelőzésére. A napallergia elleni krém ugyanis védelmet nyújt a napallergiával és a napsugárzás károsító hatásaival szemben is. Könnyen felvihető, gyorsan felszívódik, nem ragad, nem zsíros, illatanyagmentes és vízálló.