Néhány szóban a kályha árakról

Néhány szóban a kályha árakról

2020-11-11 Off Írta: admin

Kár is lenne tagadni, hogy a minőséget minden esetben meg kell fizetni. Vannak azonban olyan okos befektetések, amelyek gyümölcsöző eredménye akár a család több generációját is kiszolgálhatja és boldoggá teheti. Tipikus példa erre a prémiumminőséget élvező kandalló vagy kályha építése. A kályha árak vonatkozásában érdemes megjegyezni, hogy minden azon múlik, mik az igényeink. A magas színvonalú kályha nyilván többet kóstál, mint a középkategóriás társai, viszont a pénzünkért cserébe felsőkategóriás élményben lehet részünk.

A fűtéstechnika, hála a rohamléptékben fejlődő technológiának, hatalmas változáson ment keresztül az utóbbi néhány évtizedben. A technikai egységek korszerűsítésével nemcsak a komfortos megoldások oltárán áldozhatnunk, de az ergonomikus utakat is felfedezhetjük. A kályha árak, bár nem a legolcsóbb kategóriába tartoznak, az imént említett gazdaságos módszereknek köszönhetően, előbb-utóbb megtérülnek. A Fire Store szakemberei még erre is rátesznek egy lapáttal, ugyanis a kályha árakat jóval jutányosabb köntösben tárják a nagyérdemű elé, hála a számos akciónak.

Silca PRO kémény kandallóhoz

Ha a klasszikus kandalló építése mellett döntünk, nem kerülhetjük ki a kéményépítés fázisát sem. A modern kémény kandallóhoz rendelkezik a belsejében egy fémcsővel is. Ez a fémcső kötelező elem, erre vonatkozóan számos jogszabályt találhatunk. A kémény belsejében található csövet szigetelni, majd burkolni is kell. A tapasztalat azt mutatja, minél könnyebb maga a burkolat és a szigetelés, annál jobban járunk anyagilag.

Minél kisebb súlyú a kémény kandallóhoz, annál könnyebb azzal dolgozni, a sokoldalú felhasználhatóságáról már nem is beszélve. Mindenki olyan fűtéstechnikai megoldásra vágyik, ami amellett, hogy magas hatásfokú, gyors és megbízható az üzemelésében, illetve reális árú a fenntartásában. A Silca PRO LC 90 kémény kandallóhoz pontosan ilyen. A szóban forgó könnyűszerkezetes komponens esetében, a külső burkolat és a szigetelés össze van fésülve, ráadásul roppant csekély súllyal operál.