Nevelje mozgásra a gyermekét a tricikli segítségével!

Nevelje mozgásra a gyermekét a tricikli segítségével!

2019-10-02 Off Írta: admin

Amikor egy kisgyermekkel bővül a család, a szülők mindent szeretnének megosztani vele, tanítani, fejleszteni a készségeit. Amint elkezd kúszni-mászni, majd stabilan állni és elindulni, máris jöhet egy tricikli, amivel a szabadban is tud közlekedni. A segítségével megtanulhatja, hogyan lehet meghajtani egy kerékpárt önerőből, valamint gyakorolhatja az ellensúlyozást is.

A tricikli kategóriába tartozik az olyan bringa is, amelyiknek két kisebb pótkereke van, ezeket legtöbb esetben le lehet szerelni, miután a gyerek megtanult tekerni. A kerékpár webáruházunkban tricikli modellek is kaphatóak, méghozzá különféle színekben. Fiúknak kék, szürke, zöld árnyalatúak állnak jól, míg a lányok piros, rózsaszín és sárga színűekből válogathatnak.

Méretek, korosztályok szerint is változnak a gyerekbringák, a nagyon kicsiknek valók a tricikli változatok, míg a 8-12 éveseknek már sokkal profibb modellek rendelhetőek. Természetesen a kicsiknek való tricikli változatok mellett, cégünk felnőtt kerékpárokat is forgalmaz. Cross, trekking, fitness, városi, országúti és pedelec közül lehet választani.

Forgalmazunk kerékpár utánfutót is csemetéknek, sőt, a házi kedvencek szállításához szintén. Jó áron biztosítunk a vevőinknek kerékpár szállító egységet is, nem beszélve az olyan hasznos kiegészítőkről, mint például a pumpa vagy a kosár. A teljes áron kínált bringák esetében a szállítás ingyenes. Ez érvényes a 40.000 Ft feletti alkatrészek beszerzésénél is. Tájékozódjon, böngésszen az oldalunkon már ma és rendeljen meg mindent, amire szüksége van!