Nosztalgikus élmény a Monopoly Friends

Nosztalgikus élmény a Monopoly Friends

2020-11-24 Off Írta: admin

Társasozni jó, sőt, remek szórakozás! A Monopoly bizonyára nem szorul bemutatásra senkinek és valószínűleg a „Jó barátok“ sitcom sorozatot sem. Képzeljük el, hogy ez a két nagy cím összefonódik és máris megkapjuk a Monopoly Friends változatát! Kötelező darabnak számít azoknak, akik rajonganak a sorozatért. Valódi felüdülés az olyan helyszíneken lépegetni, amiket már a sorozatból is jól ismerhetünk. Ezen kívül lehetőségünk nyílik a kedvenc karakterünk bőrébe bújni és így végigvinni a játékot. Vajon a résztvevők a Monopoly Friends végére is jó barátok maradnak?

Mert bizony a marakodás a velejárója ezeknek a játékoknak, de ez az, amitől még izgalmasabbá válik a helyzet. A Monopoly Friends tele van jobbnál-jobb visszatekintésekkel és utalásokkal a sorozatot illetően. Közben semmit sem veszít abból a varázsból, amiért olyan rengetegen szeretik az eredeti változatot.

További sajátosságnak számít, hogy minden szereplőhöz hozzárendelhetünk egy adott tárgyat, ami az adott személyre utal. A hagyományos bábok helyett, ezekkel kell lépegetnünk. Így lehet az, hogy Phoebe akusztikus gitárjával is róhatjuk a mezőket vagy Ross dinoszauruszával döngölhetjük földbe az ellenfeleinket.

A Monopoly Friends eseményei általában a jól megszokott helyszíneken történnek, mit például a szereplők lakásán vagy a földszinten található kávézóban. A játék továbbra is gondolkodásra és gazdálkodásra késztet. A játék elején kapott pénz elkölthető a kávézóban, de ha elég ügyesek vagyunk, akkor a Monopoly Friends-ben megszerezhetjük Joey hajóját is, ami kitűnő teljesítménynek számít, főleg akkor, hogyha igazi rajongóként tekintünk magunkra.