Okok, ami miatt imádjuk a fehérarany nyakláncot

Okok, ami miatt imádjuk a fehérarany nyakláncot

2020-09-19 Off Írta: admin

A divatvilág trendjei, bár a múlhatatlan elegancia tengelye körül forognak, időről-időre képesek megmutatni: van új a Nap alatt! Mi bizonyítaná jobban e kijelentés igazát, mint a manapság oly nagy popularitást élvező fehérarany nyaklánc? A fehérarany korábban megosztó jelenségnek számított, ám a sárgaarany és az ezüst ékszerek több száz, ha nem több évezredes kultuszának az ismeretében ezen cseppet sem csodálkozhatunk.

Szépen lassan aztán a fehérarany ékszerek, így a már említett nyakékek is becsempészték magukat a hölgyek és az urak szívébe, manapság pedig már ritka, mint a fehér holló, az ékszerszerető személy, akinek ne képezné az eszköztárát az említett csecsebecse.

A fehérarany nyakláncnak az esztétikai értéke mellett van még egy utánozhatatlan tulajdonsága, az antiallergén mivolta. Sokan ugyanis ódzkodnak a sárga változat kissé harsány megjelenésétől, ám mégsem tudnak ezüstöt viselni, mivel allergiásak arra. Ekkor jön a képbe a bámulatos fehérarany nyaklánc, ami elegáns, visszafogott és biztonságos a viselete is.