Óvja meg látását munkavédelmi szemüveggel!

Óvja meg látását munkavédelmi szemüveggel!

2019-12-24 Off Írta: admin

Pára- és karcmentes bevonattal ellátott védőszemüveget keres? Olyan eszközt keres, ami maximálisan védi a szemét, látását? Rengeteg olyan munkaterület van, ahol nagyon fontos, hogy a szembe semmi ne kerüljön, ezért számos típusú munkavédelmi szemüveg létezik a piacon.

Az általános változatok semmilyen speciális anyaggal történő munkához nem javasoltak, amikor inkább csak a portól kell védeni a szemgolyót. A gyárakban és műhelyekben már fokozottabb odafigyelést követel mindez, így a speciális munkavédelmi szemüveg kínálatából érdemesebb választani.

Egy óvatlan pillanatban elpattanhat egy fa vagy fémforgács, üvegszilánk, felszabadulhatnak gőzök, gázok vagy más maró, zavaró anyagok, így a munkavédelmi szemüveg használata a laboratóriumoktól egészen az erdőgazdaságokig számos területen kellenek.

A biztonság mellett, a dizájn is fontos, ezért az általunk forgalmazott modellek esetén odafigyeltünk arra, hogy ne csak hasznosak vagy kötelezőek legyenek, hanem határozottan esztétikusak is. Ha megtalálta a legjobbat, máris megrendelheti tőlünk!