Pandora az esztétikus megjelenéshez

Pandora az esztétikus megjelenéshez

2022-05-28 Off Írta: seditor

A divatkiegészítők listájának elején van egy cég, aminek élete 1982-ben kezdődött Koppenhágában. A Pandora vállalatot egy házaspár alapította, majd egyre nagyobb sikereket elérve jutottak el oda, hogy jelenleg 6 kontinens 100 országában elérhetőek a termékeik.

2600 márkaüzletük van és 7700-nál több eladási helyük, ami igen egyedülálló. A Pandora cég küldetése, hogy kiváló minőségű, eredeti és modern ékszereket kínáljon a hölgyeknek, mindezt megfizethető áron.

Stílusos, kézzel megmunkált hamisítatlan és korszerű ékszerek univerzuma ez, ahol a nők egyedi kifejezésre vannak inspirálva. Nagyon népszerűek, mert változatos formavilággal csábítják el a vásárlóik szívét.

Van gyűrű, fülbevaló, nyaklánc, medál és mindegyik egyedi. Mindenkinek van egy története, amit átvitt értelemben a Pandora segít elmesélni az ékszerekkel. Ezekkel az extra magas fényű csecsebecsékkel magasan kitűnik az ember a tömegből, de itt az is talál megfelelőt, aki a szerényebb, visszafogottabb eleganciát részesíti előnyben.