Panyolai pálinka hagyományos recept alapján

Panyolai pálinka hagyományos recept alapján

2023-03-21 Off Írta: seditor

Panyolai hagyománya az 1700-as évekre nyúlik vissza. A 2002-ben alapított cég ma is ugyanazzal a hittel és igyekezettel készíti a termékeit, mint az elődjeik. A Panyolai pálinka Magyarország egyik legkedveltebb és legkifinomultabb italai közé tartozik. Az elismerés a termékek elkészítésének, a nemzedékről nemzedékre öröklődő tapasztalatnak, a részletekre való odafigyelésnek és a becsületes munkának köszönhető.

A Panyolai pálinka kizárólag magas minőségű termékekből és kiváló alapanyagokból készül, emberi fogyasztásra szánt, válogatott, magas cukortartalmú gyümölcsökből, persze hagyományos receptúrák alapján.

A cég filozófiája, hogy csak akkor lehet tartósan jelen lenni a piacon, ha minőségi termékeket hoznak létre. A Panyolai gyártóként működik, így az italok mindegyike kézműves termék. A vállalkozást a kutatás-fejlesztés, valamint az új módszerek, eljárások és áramlási technológiák jellemzik. A Panyolai pálinka gyártása során, a történeti háttér feltárása mellett, felhasználják a legújabb fejlesztési eredményeket is.