Papír és habosított élvédő vonzó áron

Papír és habosított élvédő vonzó áron

2019-11-25 Off Írta: admin

Különböző tárgyak élének védelmére keres megfelelő megoldást? Az újrahasznosításból nyert élvédő használata nemcsak praktikus vagy biztonságos, hanem környezetkímélő is. A habosított alapanyagokból, valamint a használt papírok újrapréseléséből nyert szélesebb vagy vastagabb élvédő változatok kiváló szolgálatot tesznek.

Tökéletesek az üveglapok, bútorok vagy sérülékeny tárgyak éleinek védelmére. Az élvédő felhelyezésére javasolt beszerezni egy pátolót, de ha nem gyakori a használata, akkor simán ragasztószalaggal is rögzíteni lehet. Az általunk forgalmazott termékek 2 méteres kiszerelésben rendelhetőek meg, viszont arra érdemes odafigyelnie, hogy az árakat 1 méterre számoltuk ki.

Van olyan élvédő, amit csakis minimum 10 méteres mennyiségben tudunk szállítani, az elenyésző ára miatt. A külső hatások elleni védelemben a papír élvédő is remekül helytáll, aminek széleit igény szerint be lehet hajtani. Több méretből is választhat, attól függően, hogy mekkora felületet kell biztonságossá tenni szállítás és rakodás előtt. Nemcsak cégeknek javasolt ilyesmit beszerezni, mert ugyanúgy hasznos termék a költözések idején.

Némelyik méretezés csak előrendelés útján érkezik hozzánk, de a legtöbb fajta rendszerint megtalálható a raktárunkban. Vállaltunk nemcsak élvédő tekintetében lehet Önnek nagy segítség. Rengeteg csomagoláshoz és szállításhoz szükséges anyagot forgalmazunk, a többféle borítéktól kezdve, a kimondottan nagy volumenű termékek fóliázásáig, beleértve a tömítőanyagokat és ragasztószalagokat is.