PHA hámlasztó, ami nem irritálja a bőrt

PHA hámlasztó, ami nem irritálja a bőrt

2021-12-02 Off Írta: seditor

Mi a fő kritériuma egy kozmetikai márka sikerének? Természetesen a népszerűsége. A Benton termékek évek óta a koreai piac legkelendőbb termékei. Az utóbbi időben pedig az európai lányok szívét is meghódították, akik szép és ápolt bőrre vágynak. Te is közéjük tartozol?

Akkor fedezd fel a PHA hámlasztó készítményben rejlő lehetőségeket, ami a fakó bőr ellen küzd a bőrtónus egységesítésével és az elhalt hámsejtek eltávolításával. A Benton PHA hámlasztó jellemzője, hogy gyengéd hámlasztást biztosít, elősegíti a bőr regenerálódását, nem agresszív, tehát irritáció és bőrpír nélkül hat, elősegíti az egyéb bőrápolási termékek jobb felszívódását, illetve tisztítja, simává és rugalmassá teszi a bőrt.

A maximális hatás elérése érdekében, mosdás után vigyél fel megfelelő mennyiségű PHA hámlasztót a száraz arcodra és egyenletesen oszlasd el, kerülve a szemmel és szájjal való érintkezést! Az ujjbegyeiddel finoman masszírozva az arcod, eltávolíthatod az elhalt hámsejteket. Ezt követően öblítsd le langyos vízzel a PHA hámlasztót!