Portwest a biztonság élén

Portwest a biztonság élén

2019-10-07 Off Írta: admin

Minőségi munkaruha gyártásában egy ír cég áll a verseny élén. A Portwest széles választéka a ruhákon keresztül az egyéb kiegészítő tárgyakig ér el, mint a védősisak vagy az utazótáska. A családi vállalkozásként indult cég mára kinőtte magát. A nevéhez fűződik a hatékonyság és a biztonság. Termékeiket 5 kategóriába sorolhatjuk. Első a fejvédelem.

A Portwest antisztatikus maszk nemcsak lángálló, hanem a hideghez is lett tervezve, magas pamuttartalma nem irritálja a bőrt. A kötött sapkája egy innovatív tervezésnek hála, beépített fejlámpával rendelkezik, míg a téli sapka polár bélése a legveszedelmesebb fagyokban is melegen tartja a tulajdonosát. Emellett vásárolható egyszerű és szellőző munkavédelmi sisak, akár hozzá tervezett védőszemüveggel együtt.

A fej után a testvédelem következik. Minden munkakör megtalálja a neki legmegfelelőbb darabokat, kaphatóak lángálló ingek és hosszú ujjú pólók a benti és láthatósági mellények, kabátok a kinti munkához. A felsőtest védelme mellett, az alsótestet is fontosnak tartják, így gyártanak normális és kantáros nadrágokat. A Portwest a kézvédelmet is szem előtt tartja, védőkesztyűi között vannak vágás-, hideg- és hőállók.

A lábat biztonságban tartó munkavédelmi bakancsok nemcsak minőségi alapanyagból készülnek, hanem kényelmesek az egész napos viselethez, amit a hőálló talp mellett, az energiaelnyelő sarok biztosít. Portwest utolsó kategóriájába a leesés elleni védelem tartozik, a hevederek, karabinerek és általuk gyártott kötelek mind hozzájárulnak a teljes biztonsághoz.