Prémium gyémánt lyukfúró készlet csempéhez, a nagyobb hatékonyság biztosításáért

Prémium gyémánt lyukfúró készlet csempéhez, a nagyobb hatékonyság biztosításáért

2022-08-29 Off Írta: seditor

Az idő múlásával a technológia is gyors ütemben fejlődött. Amíg régen még a csempék vágására nem nagyon volt más megoldás, mint a kalapács és ék használata, valamint a harapófogó bevetése, addig manapság már az igen kemény természetes kövekből készült lapokat is egyszerűen lehet alakítani. Ugyanis egyre több a gyémánt lyukfúró készlet csempéhez. Az eltérő méreteknek hála, mindig egy menetben végezhető el a fúrás, így az eredmény nemcsak gyors, de kellően látványos és stílusos is lesz.

Ezért hasznos a gyémánt lyukfúró készlet csempéhez

Egy fürdő vagy konyha csempézésekor gyakran merülhetnek fel olyan kihívások, hogy utólag kell kialakítani helyet a konnektornak, lefolyónak, kábelnek, csővezetéknek. Ilyenkor a lyukfúró készlet a kézenfekvő megoldás. Általában eltérő átmérőjű lyukakra van szükség, annak függvényében, hogy milyen szerelvény kerül az adott pontra.

Egy csaptelep és konnektor eltérő mérettartományokba esik, akárcsak a kád, a zuhany, a WC lefolyó. A lyukfúró készlet elemei között megtalálhatóak azok a leggyakrabban használt mérettartományok, amelyek a mindennapokban szerepet kaphatnak.

Ha valaki megcélozza a lakásának felújítását és nem akarja másra bízni, akkor a csempézés előtt, a körkivágó készlet beszerzése nem elhanyagolható teendő. Mivel többféle összeállításban kapható gyémánt lyukfúró készlet csempéhez, 3-24 darab között, ezért mindig az igények szerint kell dönteni.

A lyukfúró készlet előnye, hogy praktikusan hordozható a kofferben, ahol minden fúrófejnek megvan a saját helye. A gyors munkavégzést pedig garantálják a kiváló termékek. De ne érjük be csak ennyivel, hanem ismerjük meg közelebbről azt a típust, amelyik ezen készletek szerves részét adja!

Professzionális gyémánt lyukfúró a magasfokú eredményességért

A gyémánt lyukfúró készlet csempéhez általában TLS-COBRA és annak PRO változataiból áll össze. Ezek a termékek gondoskodnak a kellően sima, gyors lyukfúrásról és teszik ezt olyan formában, hogy kimagasló az élettartamuk. A gyémánt lyukfúró alkalmas gránit, gres, porcelán, márvány, mészkő, beton, de akár még üveg vágására is.

Bevethető száraz környezetben, ami többnyire olyankor jön jól, amikor a lapok már fel vannak ragasztva a helyükre. Ellenben, a vizes használat jelentősen kitolja az élettartamukat, mivel a nedves környezetben a hűtés könnyebben történik. Kapható erre a célra még egy speciális gyanta is, TLS-WAX formájában, amire szintén megéri áldozni. A stabil teljesítményt versenyképes ár jellemzi.

A gyémánt lyukfúró készlet csempéhez mindig megtérülő befektetés olyan helyzetekben, amikor nemcsak alkalomszerűen van szükség az elemek alakítására. Tehát, ha valaki napi szinten ezen a területen dolgozik, akkor jobban jár a készlet megvásárlásával, mintha egyenként rendelné meg a különféle méretű lyukfúrókat.

Ideális választás a gyémánt lyukfúró csempéhez

Gyorsan és precízen akarunk dolgozni, hogy ne vesztegessük el a drága időt? A gyémánt lyukfúró csempéhez pontosan ezért lett kifejlesztve. Ami fáradságos munka lenne egy nem megfelelő eszközzel, az most alig 1 perc alatt elvégezhető művelet. Miért kell a teljes készlet? Miért nem elég csak egyetlen fúrószár, mint évekkel ezelőtt?

Manapság már nemcsak az elektromos vezetékek átjuttatására, vagy éppen a csavarok falba való elhelyezéséhez van szükség lyukakra. Amíg régen a konnektorok, WC lefolyók helyét vágótárcsákkal készítették el, gyakran az egész csempelap félbevágásával, addig ma már erre van lehetőség egyetlen menetben. Kapható ugyanis gyémánt lyukfúró 150 mm átmérőben is. Nem kell tehát vesződnie senkinek és azon izgulnia, nehogy elrontsa a vágás ívét, mert a folyamat mostantól sokkal egyszerűbb.

Természetesen minimális szakmai hozzáértésre azért szükség van, mert korántsem mindegy, hogy pontosan mivel történik a gyémánt lyukfúró meghajtása. Leggyakrabban sarokcsiszolóra, M14 csatlakozással kerül felhelyezésre, mert ez biztosítja a legnagyobb stabilitást. A TLS által kínált gyémánt lyukfúró készlet csempéhez azt a biztonságot nyújtja a kivitelezések során, amire mindenkinek szüksége van.