Rendkívül masszív erőgép a Steiger

Rendkívül masszív erőgép a Steiger

2020-09-05 Off Írta: admin

A talajművelés feladata elég komplex tud lenni, ezért érdemes alaposan megnézni, hogy pontosan milyen géppel végezzük el. A növénytermesztés alapját jelenti a megfelelő magágy előkészítése. Bár egyre inkább terjedőben van a direktvetéses módszerei, de még mindig a szántásos művelési mód az uralkodó, amiben a Steiger nagy szerephez jut.

Ez a márka olyan mezőgazdasági vontatókat vonultat fel, amelyek nem okoznak csalódást a gazdáknak. Bár van egy gyengepontjuk, aminek következtében könnyedén elakadhatnak, de ezt leszámítva több előnnyel bírnak. A laza talajszerkezeten is használható a Steiger traktor, mert felszerelhető rá pótkerék, ezzel minimalizálva az egységnyi felületre eső nyomásértéket. Az egyre fokozottabb elvárások komplex megoldásokat követelnek. A termelékenység mellett, a kényelem is döntő tud lenni.

A Case IH Steiger 8,7 L-es vagy 12,9 L-es 6 hengeres Common-Rail turbós motorral felvértezve, a legtöbb akadályt legyőzi, ami elé kerül. 370 vagy 620 lóerős kivitelben érhető el a gigafarm.hu oldalon. A rugózott kabinban légrugós ülés található, ami azt szolgálja, hogy visszafogja a terep egyenetlenségeiből adódó rázkódást. A kényelem tehát maximalizálva van.

A Steiger már eddig is rengeteg gazdaságban bizonyított és teszi ezt folyamatosan. Megéri belevetnünk a bizalmunkat. Bátran kikérhetjük más gazdálkodók véleményét, valamint a felület szakembereinek a tanácsaira is számíthatunk. A komoly képességekkel rendelkező Steiger erőgép szó szerint és átvitt értelemben is kihúzhat bennünket a pácból. Típustól függően, 18 500 vagy 24 500 kilogramm önsúllyal rendelkezik. Hihetetlenül masszív.