Sajátos élményeket kínál az eliquid

Sajátos élményeket kínál az eliquid

2022-09-27 Off Írta: seditor

Gyakran lehet hallani, hogy a dohányzás mennyire káros az egészségre. Bár vannak, akik ehhez kétkedve állnak hozzá, de ma már elég jól kutatott témáról van szó, ami nem sok kérdőjelet hagy maga után. Ez egyértelműen igaz a hagyományos cigarettára, de az eliquid továbbra is a homályba burkolózik. Az elektromos berendezések nem a megszokott elven működnek. Az égés során a fő problémát kevésbé maga a nikotin okozza, hanem leginkább a korom és kátrányszemcsék, valamint a különféle aromás vegyületek, amelyek a szervezetbe jutva a szöveteket fizikai szinten károsítják.

Az eliquid ezzel szemben másképpen működik. A folyadékot egy fűtőszál forralja fel és alakítja át gőz halmazállapotúra. Ilyen módon, amit leszívunk, az jóval tisztább. Már csak a benne található vegyületek jelenthetnek kockázatot, de az ezekkel szembeni kétségeket még nem sikerült alátámasztani. Az eliquid egy keverék, ami többnyire alapfolyadékból propilén glikolból és növényi glicerinből, valamint különféle, szabadon választható aromákból tevődik össze. Többféle keverék hozható létre ilyen formában.

Miért keresett annyira az Elfbar liquid?

Az említett keverék részét képezheti a nikotin, de ez többnyire nincs benne alapból. Ezért sokan úgy tartják, hogy az elektromos cigaretta a leszokás felé vezető út egyik módja. Sajnos a fiataloknál gyakran fordítva működik és éppen ez jelentheti a hagyományos dohánytermékekhez a kitaposott ösvényt. Az Elfbar liquid a megszokottnál intenzívebb keverék. Mivel egy kezdő szettről van szó, ezért itt több aroma tartozik a csomaghoz, amivel erőteljesebb hatást van mód kiváltani.

Az aromák sokfélék, ezért mindenki megtalálja azt az Elfbar liquid összeállítást, amit ideálisnak vél. Nem kell elkapkodni a döntést és bátran lehet több összeállítást választani, amiket egyenként kipróbálva megtaláljuk az igazit. A változatosság gyönyörködtet – szokták mondani, ezért is jó elmerülni az Elfbar liquid széles felhozatalában. A gandalfliquid.hu folyamatosan bővülő palettája nem okoz csalódást. Az élmények egy új korszaka nyílt meg a felhasználók előtt.