Segít a szövetek regenerációjában a sebfertőtlenítés

Segít a szövetek regenerációjában a sebfertőtlenítés

2021-01-25 Off Írta: admin

Gyakran megtörténik, hogy a napi tevékenységünk folyamán megsebezzük magunkat. Az otthoni kezelés pedig meglehetősen komoly problémát jelent megfelelő sebfertőtlenítés nélkül. Azonban, ha valakinek fájdalmai vannak, határozottan kifogásolhatja a sérülés helyének megérintésére tett kísérleteket. Sok esetben még egy felnőttet sem lehet arra rávenni, hogy legyen türelmes és üljön nyugodtan, míg valaki kötszerekkel ellátja a sérülést. A sebfertőtlenítés folyamata ilyen esetekben hasonlít a Dávid és Góliát közötti küzdelemhez.

De mit tehetünk ebből az ördögi körből való kijutás érdekében? A válasz meglehetősen egyszerű: használjunk sprayt! Az aeroszol különféle eredetű sebek kezelésére lett kifejlesztve. Ez az univerzális készítmény minden típusú sérülés esetén egyformán alkalmas. A használata gyors és fájdalommentes. Az összetevők nem hatolnak be a sejtmembránba, felgyorsítják a sebgyógyulást és megvédik a sérülést a negatív környezeti hatásoktól. A spray által végzett sebfertőtlenítés során vékony, lélegző és homogén réteg jön létre. A spray könnyen használható mind a seb kezdeti orvosi vizsgálata előtt, mind a későbbi kezelés és gyógyulás felgyorsítása érdekében. A sebfertőtlenítő azonnali hatállyal fellép a baktériumok ellen, kényelmes és átlátszó védelmet nyújtva. A permet akár a legnehezebben elérhető helyekre is felvihető. Az átlátszó és lélegző réteg második bőrként működik, minden irányból védelmet nyújt a testünk regenerációs folyamatainak aktivátorává válva.

Ez azt jelenti, hogy a sebfertőtlenítőnek az érintett területre történő felvitele után megindul az új sejtek növekedési folyamata. Az ilyen készítmények nemcsak aeroszol, hanem krém és kenőcs formájában is kaphatóak. A könnyű sprayt a felhasználók azért részesítik előnyben, mert hűvös habot képez a bőrön és tompítja a fájdalmat. Mint ilyen, különösen jó égési sérülések és kiterjedt bőrelváltozások esetén. Előnyei a gyors hatás és a könnyű, fájdalommentes alkalmazás. A sebfertőtlenítő felvitele után néhány perccel a beteget már nem zavarja a fájdalom és a sebek gyorsabban gyógyulnak.