Sokoldalú tartozék a kerékpár utánfutó

Sokoldalú tartozék a kerékpár utánfutó

2020-12-24 Off Írta: admin

Sajnos még mindig vannak olyanok, akik nem szívesen ülnek kerékpárra, mondván, hogy milyen sok hátránnyal rendelkezik. Még egy nagybevásárlás sem intézhető el így, hiszen nincs hová pakolni a csomagokat.

Ez viszont könnyen kiküszöbölhető, hogyha kerékpár utánfutó kerül a bringára. Ez egy olyan speciális tartozék, ami személyszállításra is alkalmas. Akár a lurkóknak is kényelmes, biztonságos helyet biztosíthat.

Bizony, egyszerre akár ketten is elférnek a kerékpár utánfutóban, amiben biztonsági öv található és a szellőzése is adott, az ötletes kialakításának köszönhetően. Teljesen vízhatlan, ezért egy hirtelen jött zápor csak apának lesz kellemetlen, hiszen a csemetéi, mindvégig védve maradnak a kerékpár utánfutóban.

A kényelmes haladást a rugókkal ellátott kerekek is fokozzák. Sokkal simábbnak tűnik ezáltal a göröngyös terep. A kerékpár utánfutó minden tekintetben rendkívül sokoldalú és hasznos tartozék, ami új szintre emeli a kerékpározásról alkotott képünket. Csomag- és személyszállításra egyaránt alkalmas.