Szemrevaló kanapék a divatőrülteknek

Szemrevaló kanapék a divatőrülteknek

2020-02-14 Off Írta: admin

Közismert tény, hogy nemcsak a magunk gyönyörködtetésére választjuk ki a tárgyainkat, hanem próbálunk megfelelni egy bizonyos általánosan elfogadott irányvonalnak is. A 2019-ben megjelenő kanapék stílusaiban is azt vélhetjük felfedezni, ami a ruhákra is jellemző, az egyedi dizájnt és a színes külcsínt.

Főleg az erős színek motiválnak, mint a türkizkék, az okkersárga, de nagy népszerűségnek örvendenek a mélyvörös, az élénkpiros, valamint a mocsár-zöld darabok is. Formailag azt a trendet láthatjuk feltörekvőben, miszerint az egyediség az egyetlen kincs. A hullámos, antik vonalak átveszik az irányítást az egyenes, szabályos kialakítású kanapék fölött.

A kanapék méreteiben is változás tapasztalható, hiszen az esztétikum és az elegancia érdekében érdemes elkerülni a hatalmas, L és U alakú darabokat, inkább a kisebb, csupán kétszemélyes remekek dominálnak. A fotelválasztásban is ez a tendencia mutatkozik meg, azonban gyakran a kanapék és a karosszékek színei elütnek, ezzel téve sokkal rusztikusabbá, egyedivé a nappalit.