Tehertaxi precízen kivitelezve

Tehertaxi precízen kivitelezve

2022-01-30 Off Írta: seditor

Hivatásunknak és feladatunknak tekintjük a lakosoknak elérhető szolgáltatásunkat. Legyen szó fuvarozásról, költöztetésről, lomtalanításról, cégünk kedvező árak mellett segít Önnek. Tehertaxi vállalatunk megbízható és rutinos szakemberekkel végzi a szállítást és rakodást. Magas színvonalon teljesítjük ügyfeleink kérését. Nálunk a minőség az első.

Nemcsak a szállítás során számíthat ránk, hanem a csomagolásban is. Amennyiben nagyobb dolgot vásárolt, például egy bútort, aminek fuvarozását nem tudja megoldani, ebben az esetben is a rendelkezésére állunk. Költöztetés esetén érdemes előre egyeztetni a szállítandó cikkek méretéről és mennyiségéről. Tehertaxi szolgáltatásunk részeként előzetesen felmérjük a terepet.

Speciális eszközökkel rendelkezünk, így szinte bármit el tudunk szállítani. Tanácsos előre tájékoztatni a szakembereinket néhány dologról, például teherautóval be lehet-e hajtani az utcába, van-e parkolási lehetőség, emeletes házról van szó, esetleg található-e lift. Tehertaxi szolgáltatásunk éjjel-nappal rendelkezésére áll.