Termelői méz tisztán a természetből

Termelői méz tisztán a természetből

2022-06-29 Off Írta: seditor

A méz elmaradhatatlan alapanyaga, csemegéje bármelyik háztartásnak, éttermi konyhának. Ezt sok helyen meg lehet vásárolni, de az igazi kétségtelenül a termelői méz. Mint minden ételnél, ennél is fontos a minőség és a tisztaság. Ha pedig olyan mézeket szeretnénk, amelyek garantáltan természetesek, bevizsgáltak, sőt, díjazottak is, akkor a BeoBee hazai családi vállalkozás termékeit választjuk.

Ezek a mézek olyan területeken “teremnek”, ahol a természet szinte érintetlen. A gyűjtőhelyek ugyanis hazánk kiemelten védett Nemzeti Parkjaiban találhatóak. A BeoBee termelői méz fajtáihoz nem adnak semmilyen adalékanyagot, úgy kerülnek a vásárlókhoz, ahogy azokat a méhek összegyűjtötték. A vállalkozás termékpalettája ráadásul igen gazdag.

A sokféle termelői méz mellett, mint az akác-, gesztenye-, gyümölcs-, repce-, hársméz, egyéb méhészeti termékek is találhatóak. Vásárolhatunk így a BeoBee-től méhkenyeret, propoliszt, virágport, lépesmézet és méhviaszt egyaránt. A beszerzésük pedig roppant egyszerű a beobee.hu webshopon keresztül.