Tikkurila: finn minőség a magyar polcokon

Tikkurila: finn minőség a magyar polcokon

2020-03-04 Off Írta: admin

Az építészetben, lakásfelújításban, javítási munkálatokban és nem utolsósorban a lakberendezésben gyakran találkozni olyan speciális festékekkel, amelyek nemcsak a tartósságot, hanem a különlegességet is képesek garantálni. A Tikkurila a magyar piacon is nagyon szeretett márka, a finnek mondhatni berobbantak a különleges termékeikkel az egész európai földrészre.

A Tikkurila cégnek fontos a környezetvédelem, így ezt kímélő anyagok felhasználásával prémiumminőséget képesek garantálni bárkinek, aki a polcról egy vödör festéket levesz. A rengeteg pozitív adottság mellett azt is érdemes tudni a Tikkurila termékekről, hogy nagyon hosszú élettartammal kecsegtetnek és könnyen tisztítható felületeket eredményeznek.

Az általános alapozók és univerzális hígítók mellett, forgalomba hoztak csillámokat, mágnes port tartalmazó speciális változatokat is, nem beszélve a gumis betonfestékekről vagy a fekete táblafestékről. Tikkurila környezetkímélő festéklemarót is előszeretettel vesznek, mert a maradék anyag tárolása sem káros a környezetre.

A felhasználók pozitív véleményét amúgy a száraz tények, gazdasági adatok is alátámasztják, évről-évre egyre többen kötnek forgalmazói szerződést a finn gyárral. Amúgy a finn festékgyártó vállalat 1986 óra viseli a Tikkurila nevet, a manufaktúra működése azonban az 1880-as évekig nyúlik vissza, így a megszerzett tapasztalatokat az elmúlt évszázad újdonságainak és fejlesztéseinek is köszönheti. Az új otthonteremtő trendek pedig minden bizonnyal sok időre alapot tudnak nyújtani a további innovációknak.