Több alkalommal felhasználható a burkolatszintező ék

Több alkalommal felhasználható a burkolatszintező ék

2023-04-24 Off Írta: seditor

Amennyiben biztosra akarunk menni a járólapok lefektetésekor, akkor jobb, ha szert teszünk bizonyos kiegészítő termékekre, a kívánt végeredmény érdekében. A csempeszintező rendszer szerves része a burkolatszintező ék, ami kulcsszerepet kap a talpak mellett. A folyamat egyszerű. A talpak bekerülnek a lapok alá, majd ezek felső fül részébe lesz behelyezve a burkolatszintező ék, ami egymáshoz igazítja az egymás mellett elhelyezkedő csempéket.

Egy fogóval lehet optimális mértékben elvégezni a beszorítást, a kívánt tartás megteremtéséhez. A burkolatszintező ék kiváló minőségű műanyagból készül, aminek hála, akár 25 alkalommal újra felhasználható.

Érdemes mindig csak annyit beszerezni, amennyi egyetlen alkalomra szükséges, mert másnap ezek ismét használhatóak a munka folytatásakor. A piacvezető ár garantált a burkolatszintezo.hu weboldalon. A TLS saját gyártású termékei nem okoznak csalódást. A burkolatszintező ék, a költséghatékonyság mellett, az időmegtakarításban is segít, valamint garantálja a teljesen vízszintes felületek kiképzését.