Töretlen favorit a használt laptop garanciával

Töretlen favorit a használt laptop garanciával

2019-09-30 Off Írta: admin

Manapság az olyan hordozható számítógépek széles választékával találkozhatunk, mint például a notebook, a netbook és az ultrabook. A használt laptop garanciával eltérő lehet a képernyő méretétől, a teljesítményétől és a funkcionalitásától függően.

Amikor a notebookok családjából szeretnénk eszközt választani, döntenünk kell a platformról (Intel, AMD) és a platformon futó processzorról. Nem elhanyagolható szerepet játszik a merevlemez nagysága és a RAM sem.

Ha modern játékokat szeretnénk rajta játszani, akkor különálló videokártyával ellátott készüléket kell választanunk. A közelmúltban a piacot ellepték az internetes táblagépek, a Windows Phone 7 és az Android alapú mobiltelefonok, ám ennek ellenére a hordozható számítógépek nem veszítették el a népszerűségüket és továbbra is nagy kereslet mutatkozik rájuk.

A használt laptop garanciával iránti magas igényhez számos tényező hozzájárul. Ezek között fontos szerepet játszik a mobilitás, a kicsi méret és súly, valamint a hagyományos asztali PC-ket tükröző funkcionalitás.