TORX bit időtálló anyagból

2019-05-19 Off Írta: admin

Nagyon sokféle változat létezik, éppen ezért az iszerszam.hu igyekezett egy igazán széles kínálatot kialakítani. A TORX bit egy igazán sűrűn használt tartozéknak számít a modern fúrók esetében. Bármikor szembe találhatjuk magunkat olyan feladattal, amihez szükség lenne egy bizonyos bitkészletre.

Mivel a különféle gépek és alkatrészek különböző csavarokkal vannak összeszerelve, ezért a javítás során a TORX biten kívül gyakran más bitfejekre is szükség lehet. Akinek ezek hiányoznak a szerszámkészletéből, az gyakran elhamarkodott döntést hoz és megrendeli a legolcsóbbat, amit csak talál az interneten. Viszont, ha a TORX bit silány anyagból készült, akkor néhány alkalom után már el is fog használódni.

Mivel nem bírja a strapát, ezért a bitfejek elkopnak és csak forognak a csavarban, de többé nem fogjuk tudni sem ki- sem becsavarni azt. Ezért, ha már TORX bitet szeretnénk vásárolni, nem árt utánanézni az adott márkáknak, hogy mégis milyen minőséget képviselnek, mert könnyen kidobhatjuk a pénzt valami kínai vacakra, aminek nem fogjuk jó hasznát venni a munkáink során.

Az Abraboro által gyártott TORX bit egyaránt használható gépi csavarozókhoz, de kézi működtetésű szerszámokba is befogható. Rendelés előtt érdemes meggyőződni arról, hogy pontosan milyen méretre van szükségünk, de ha nem szeretnénk a véletlenre bízni a dolgot, akkor egy teljes készlet TORX bit is rendelhető. Az Abraboro, Hans, Z-Tools termékek időtálló kivitelben készülnek, ezért akár évtizedeken keresztül tökéletesen használhatóak maradnak.