Trendi, világítós DD Step kislány cipő

Trendi, világítós DD Step kislány cipő

2023-04-27 Off Írta: seditor

Gyermekünk cipőjének kiválasztásakor a legfőbb szempont, hogy megfelelően tartsa a bokát, így egészségesen fejlődjenek a lábak. A DD Step kislány cipő extra kényelmes és még stílusos is. Az egyik legkedveltebb modell a DD Step kislány cipő világító talppal.

Kívül-belül első osztályú marhabőrből készül, talpai rugalmasak, így a viselése szinte észrevehetetlen, mezítlábas járás érzetét kelti. A kínálatban fellelhető téli, nyári és átmeneti viselet. Óvodába, bölcsödébe és otthonra is tökéletes benti cipők szintén várják a tulajdonosaikat. A láb megfelelő tartásáért minden esetben kemény kéreg felel. 1 vagy 2 tépőzár biztosítja a helyes rögzítést, hogy járás, mászás és futás esetén is a lábakon maradjon.

Egyes modellek talpbetétje kivehető, de minden termék könnyen tisztítható, hipoallergén anyagból készült. A DD Step kislány cipőkben a pici lábak megfelelőképp szellőznek, miközben teljes védelemben részesülnek. Praktikus kialakításuknak köszönhetően bárhol, bármikor viselhetőek, legyen az otthon, az udvaron vagy a játszótéren.