TWS fülhallgató praktikus töltőtokkal

TWS fülhallgató praktikus töltőtokkal

2022-08-29 Off Írta: seditor

A True Wireless eszközök, ahogy a név is sugallja, teljesen kábelmentes kialakításúak. Az egyetlen kábel, amit általában mellékelnek hozzájuk, az egy USB kábel, amit a tok akkumulátorának töltésére használnak.

Ez viszont mobiltöltőként is funkcionál, tehát egyfajta powerbank. Az ilyen típusú készülékek Bluetooth kapcsolatot használnak a hangjelek továbbítására. A TWS fülhallgató rendkívül kényelmes használatú, könnyű és kompakt.

Az összegabalyodott kábel hiánya megadja a felhasználó mozgásának szabadságát. A fülbe helyezhető kialakítás eredményeként, a TWS fülhallgatók nem tömítik szorosan a füleket, így azok szabadon „lélegezhetnek”. A kábelmentes modelleknél rendkívül fontos szempont a beépített akkumulátor maximális üzemideje.

Minél hosszabb, annál ritkábban kell majd újra tölteni a készüléket. A True Wireless esetében mind a fülhallgató, mind a mellékelt tok újratölthető akkumulátort használ. Ennek eredményeképpen, ha a TWS fülhallgató lemerül, egy ilyen hordozható powerbank-be helyezve újra lehet tölteni.